Δευτέρα, 1 Ιουλ.
26oC Αθήνα

«Σφάχτηκαν» μέσω social Ακρίτα και Λουπάκη για τις έδρες της Νέας Αριστεράς

«Σφάχτηκαν» μέσω social Ακρίτα και Λουπάκη για τις έδρες της Νέας Αριστεράς

Το σήριαλ με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν τις έδρες πίσω από τη Νέα Αριστερά συνεχίζεται και προκαλεί εντάσεις στον χώρο της Αριστεράς. Οι κόντρες γίνονται είτε μέσω των τοποθετήσεων στελεχών και από τις δυο πλευρές στα παραδοσιακά ΜΜΕ, είτε μέσω των social media όπως έγινε με την Έλενα Ακρίτα.

Η βουλευτής Επικρατείας, του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα και η δημοσιογράφο Ευγενία Λουπάκη η οποία αποχώρησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ έστησαν διαδικτυακή κόντρα καθώς η κα Ακρίτα την επομένη των ευρωεκλογών έκανε μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Τις έδρες πίσω», καλώντας τα στελέχη της Νέας Αριστεράς που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ να τις επιστρέψουν.

Κάτω από την ανάρτηση αυτή η δημοσιογράφος Ευγενία Λουπάκη έγραψε: «Μία τοποθετημένη και όχι εκλεγμένη βουλευτής, ζητάει από τον πρώτο σε ψήφους στην Αθήνα και την πρώτη στην Δυτική Αθήνα, από στελέχη της Αριστεράς με δεκαετίες προσφοράς όπως η Σία και η Θεανώ, από κεντρικούς επιτυχημένους υπουργούς του Τσίπρα, που έβγαλαν τα κάρβουνα από τη φωτιά των μνημονίων όπως ο Χαρίτσης και ο Τσακαλώτος, να δώσουν “τις εδρες πίσω”.  Σεμνά και ταπεινά».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την Έλενα Ακρίτα η οποία έγραψε: «Τοποθετημένη» βουλευτής. Όπως «τοποθετημένη» ήταν η Εφη Αχτσιόγλου το 2019. Όπως τοποθετημένος» ήταν ο Πάνος Σκουρλέτης επί μονίμου βασεως. Η Ευγενία Λουπάκη θεωρεί υποτιμητικό το γεγονός ότι με επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη δευτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικράτειας; Ο Όθωνας Ηλιοπουλος, πχ είναι β’ κατηγορίας βουλευτής; Πρέπει να είναι «ταπεινός» εσύ το έγραψες αυτό- και να μην εκφέρει άποψη; Γι’ αυτό αποφεύγεις να χρησιμοποιήσεις τον όρο «Επικρατείας». Οι ακροδεξιοί τον αντικαθιστούν με το «φορετός» γιατί δεν το δοκιμάζεις;»

Στον καυγά μπλέχτηκε και η μητέρα της Έλενας Ακρίτα, Σίλβα η οποία κατηγόρησε την κα Λουπάκη ότι φθονεί την κόρη της.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις