Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Σήμερα η μεγάλη μέρα για το φορολογικό! Κουαρτέτο VS υπουργείο Οικονομικών

Σήμερα η μεγάλη μέρα για το φορολογικό! Κουαρτέτο VS υπουργείο Οικονομικών

Μετά την χθεσινή αναβολή, σήμερα τίθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των επικεφαλής των Θεσμών και της ελληνικής κυβέρνησης το “καυτό” ζήτημα του φορολογικού. Τι ζητούν / απαιτούν οι δανειστές, τι “δίνει” η κυβέρνηση, γιατί στο… βάθος φαίνονται νέα μέτρα.

Όπως έγινε γνωστό από χθες, υπήρξε αναβολή στην συνάντηση Θεσμών – ελληνικής κυβέρνησης για το φορολογικό. Στις 14:00 έχει οριστεί το ραντεβού μεταξύ κουαρτέτου και οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη από χθες το newsit.gr, η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει αντιπρόταση για το φορολογικό. Αυτός ήταν και ο λόγος της αναβολής της χθεσινής συνάντησης, αφού μεττά την αντιπρόταση Τσακαλώτου, οι Θεσμοί χρειάστηκαν χρόνο για να την μελετήσουν/

Σήμερα είναι η μέρα που θα απαντήσουν οι εκπρόσωποι των δανειστών. Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να αποτραπούν οι επιβαρύνσεις σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Επιβαρύνσεις τις οποίες ζητά η πλευρά των επικεφαλής των Θεσμών.

Την… λυπητερή για το δημοσιονομικό κενό φαίνεται πως θα πληρώσουν τα μεσαία εισοδήματα, με τον πήχη να κατεβαίνει ακόμη και κάτω από τις 30.000 ευρώ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε