Site icon NewsIT

Σκανδαλίδης: να αλλάξουμε αρχηγό αν ο Βενιζέλος δεν μπορεί να δεχθεί άλλη πολιτική

03.06.2014 | 11:10
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Να γίνει συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πριν αυτό της Ελιάς ζήτησε ο Κώστας Σκανδαλίδης και να πέσουν στο τραπέζι τα πάντα. Τόνισε μάλιστα πως “αν αλλάξει πολιτική και ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να την αποδεχθεί, τότε θα αλλάξουμε αρχηγό”

Όπως είπε μάλιστα ο Κ. Σκανδαλίδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ έκανε έναν ιστορικό συμβιβασμό, υπηρέτησε πολιτικές που δεν πιστεύει για τη σωτηρία της χώρας, όμως τώρα πρέπει να επιστρέψει στον προοδευτικό χώρα.
Ως προς τη συνεργασία με τη ΝΔ ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε πως αυτή λήγει με τις εκλογές, όσο για το τι μπορεί να γίνει μετά άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ και τις πολιτικές που ακολουθεί ο Κωστας Σκανδαλίδης τόνισε ότι οι δημοσκοπήσεις και οι εκλογές έδειξαν ότι οι πολίτες ζητούν από το κόμμα να γίνει ξανά όπως ήταν.
“Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε λίγο απόλυτοι: ‘μόνο Ελιά λένε οι μεν, μόνο ΠΑΣΟΚ λένε οι άλλοι. Υπάρχει και ΠΑΣΟΚ και Ελιά, να ερωτηθεί η βάση του για τυχόν διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Δεν έβαζα ποτέ το κάρο μπροστά από το άλογο. Το ΠΑΣΟΚ δίνει προοδευτικές μάχες στην κυβέρνηση και υπάρχει και μια εξέλιξη ευρύτερη στην κεντροαριστερά. Είναι θετική η παρουσία του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, αλλά αυτή η προσπάθεια έφτασε σε ένα τέλος και πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο από εκεί και πέρα’ είπε στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ο κ. Σκανδαλίδης.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός: η «δοσολογία» στο νέο υπουργικό πονοκεφαλιάζει Σαμαρά – Βενιζέλο – Το προφίλ του νέου υπουργοί Οικονομικών
 
“Χέρι – χέρι” στις ανακρίτριες Ματθαιόπουλος, Ουρανία και Ζαρούλια – Παρέλαση της Χρυσής Αυγής από το εφετείο – Πήραν προθεσμία ήδη Γερμενής, Γρέγος
 
Τέως Βασιλιάς: “Αν δεν όρκιζα τη χούντα θα γινόταν εμφύλιος” – Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Α. Βουγιουκλάκη
 
Πασοκολάτρες εναντίον Πασοκομάχων
 

03.06.2014 | 09:40

Γιακουμάτος: Ο Σόιμπλε είναι κρυφο – ΣΥΡΙΖΑ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version