Πολιτική

Σκέψεις του Στέφανου Κασσελάκη να ταξιδέψει στη Ραμάλα

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, υπάρχει η σκέψη στην Κουμουνδούρου, να ταξιδέψει στη Ραμάλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης εξετάζει το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στη Ραμάλα μέσα τις επόμενες ημέρες.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη στα Παλαιστινιακά εδάφη δεν αποκλείεται να γίνει την Κυριακή (26/5/24) και τη Δευτέρα (27/5/24).

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή