Πολιτική

Σκέρτσος για εκλογές 2023: Η συνεργασία Τσίπρα – Βαρουφάκη έφερε τρίτο μνημόνιο και κλειστές τράπεζες

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ παραχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, τονίζοντας – με αφορμή τις εκλογές της 21ης Μαΐου- ότι η συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη έφερε ένα τρίτο μνημόνιο και κλειστές τράπεζες και άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα λάθη του. Αυτά που κάνει είναι βγαλμένα από υτο εγχειρίδιο των δημαγωγών και του τραμπισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πρόταση για debate μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σκέρτσος τόνισε: «Όλα τα κόμματα να εκπροσωπηθούν σε μία τηλεμαχία και να ακουστούν όλες οι απόψεις, για να γίνει κατανοητό στους πολίτες ότι η συνεργασία των ηττημένων κρύβει κινδύνους, ένα σχέδιο Δήμητρα. Ο κ. Βαρουφάκης είναι εν δυνάμει συνεργάτης του Τσίπρα. Η συνεργασία Τσίπρα – Βαρουφάκη έφερε τρίτο μνημόνιο και κλειστές τράπεζες».

«Μπροστά στην πολιτκή λαιμαργία να ανακαταλάβουν την εξουσία, είναι ικανοί να ανασύρουν τις χειρότερες όψεις του κυβερνητικού τους βίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας: «Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για τερατογενέσεις δεν είναι αστείο, είναι επικίνδυνο».

Ακούστε όσα είπε στον ΣΚΑΪ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι