Πολιτική

Σκληρή επίθεση Παπανδρέου σε Καραμανλή: “Είναι λιποτάκτης, ανεύθυνος και μοιραίος”

Με βαριές κουβέντες μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου για τον Κώστα Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας τον "λιποτάκτη, ανεύθυνο και μοιραίο". Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός επιμένει ότι αυτός ήταν που μας οδήγησε στα χέρια των δανειστών.

Ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” σε ερώτηση για τα μνημόνιο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κώστα Καραμανλή.

Η ερώτηση ήταν: “Πάντως, τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε από το μνημόνιο, στο οποίο εσείς μας βάλατε; Τι απαντάτε”;

Και η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου είχε ως εξής: “Μήπως να αλλάξετε την ερώτηση σας; Γιατί η αλήθεια είναι, μιας και γι’ αυτήν μιλούσαμε πριν, ότι στο μνημόνιο μπήκαμε γιατί η χώρα έπρεπε, προκειμένου να μη χρεοκοπήσει και να μην εγκαταλείψει την Ευρώπη, να καταφύγει σε αναγκαστικό δανεισμό.

Δεν υπερδιπλασίασα εγώ το χρέος, ούτε και άφησα πίσω μου έλλειμμα 36 δις ευρώ. Στο Συμβούλιο Κορυφής του Οκτωβρίου 2011 εξασφάλισα τη συμφωνία που οδήγησε σε μείωση του χρέους κατά τουλάχιστον 100 δις ευρώ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το αύξησε κατά 80 δις. Ο κ. Καραμανλής δε, εγκλημάτησε κατά των Ελλήνων και της χώρας”.

Για να προσθέσει ότι συνεχίζει να επιμένει πως “ο κ. Καραμανλής μας οδήγησε στα χέρια των δανειστών. Και δεν έχει αισθανθεί καν την ανάγκη να απολογηθεί. Λιποτάκτης, ανεύθυνος και μοιραίος”.

Πηγή: tokinima.gr

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαμάχη στη Βουλή ανάμεσα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ανδρέα Νικολακόπουλο: «Παρακρατικοί στο συλλαλητήριο» – «Αποδείχτηκαν αντιεξουσιαστές»
«Τους αστυνομικούς ποιος τους χτύπησε;» ρώτησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με εκείνη να απαντά ότι δεν είδε κανέναν τραυματία άνδρα της ΕΛΑΣ
Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Εθνική Πινακοθήκη: «Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος άρπαξε βίαια τους πίνακες και τους πέταξε στο δάπεδο» – Εικόνες από την καταστροφή των έργων
Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ - «Ξεκρέμασα τέσσερις εικόνες, βέβηλες εικόνες, δυο από αυτές μου ξέφυγαν μόλις πήγα να γυρίσω και έσπασε το τζαμάκι τους»
Εθνική Πινακοθήκη