Site icon NewsIT

Σκουρλέτης για Μητσοτάκη: Τον θυμάμαι με κοντά παντελονάκια στην Πετρούπολη και το Αιγάλεω

06.05.2017 | 16:31
Σκουρλέτης για Μητσοτάκη: Τον θυμάμαι με κοντά παντελονάκια στην Πετρούπολη και το Αιγάλεω

Την τιμητική τους συνεχίζουν να έχουν τα δυτικά προάστια στον… πολιτικό διάλογο ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη και τη Νέα Δημοκρατία. Μετά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο που μίλησε για το Αιγάλεω, σειρά είχε ο Πάνος Σκουρλέτης να επιτεθεί στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και να δώσει συνέχεια στην κόντρα του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θέλοντας να απαντήσει στη χθεσινή (05.05.2017) ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το πρόσωπό του, ο υπουργός Εσωτερικών από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται στο πλαίσιο επίσκεψης, “θυμήθηκε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην… Πετρούπολη και το Αιγάλεω, με κοντά παντελονάκια…

«Θυμάμαι τον κ. Μητσοτάκη με κοντά παντελονάκια στις ρούγες της Πετρούπολης και του Αιγάλεω να παίζει “τσιλίκι” και να τον φωνάζει η μητέρα του (σ.σ. σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια έφυγε από τη ζωή η Μαρίκα Μητσοτάκη) να έρθει για φαΐ. Τι να σας πω τώρα… Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Ή θα κάνουμε πολιτικό διάλογο και ο καθένας θα αξιολογηθεί από τον κόσμο με βάση τις ευθύνες του, τις πολιτικές του, ή αλλιώς θα αρχίσουμε να καταφεύγουμε σε ευφυολογήματα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πάνος Σκουρλέτης.

Την Παρασκευή (05.05.2017), η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας στους χαρακτηρισμούς, στους οποίους προέβη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην Κέρκυρα. «Ο κ. Πάνος Σκουρλέτης είπε για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι “χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα ημιμάθειας” και αναρωτήθηκε αν πρόκειται για “χυδαίο λαϊκιστή”. Το επόμενο που περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη είναι να μας πει ότι έχει ζήσει 5 χρόνια στο Αιγάλεω…», ανέφερε η ανακοίνωση της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version