Πολιτική

Σπέτσες – Ακρίτα: «Αποφάσισα να έρθω τελικά» – «Πάνω από όλα η κομματική συνοχή»

«Ναι αποφάσισα να έρθω τελικά γιατί είχα μια πολύ δημιουργική κουβέντα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρέπει να πω ότι δεν με πίεσε καθόλου» είπε η Έλενα Ακρίτα, μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στις Σπέτσες για να καλύψουν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

«Πολύ δημοκρατικά ανταλλάξαμε τις απόψεις μας και το σκεπτικό μας, αλλά μετά αποφάσισα ότι πάνω από όλα και πάνω από τις ενστάσεις τις περίφημες πρέπει να βάλω αυτή τη στιγμή την κομματική συνοχή, σε μια εποχή μάλιστα που εμείς βαλλόμαστε από παντού. Και από εχθρούς αλλά και από πρώην φίλους» είπε η Έλενα Ακρίτα στους δημοσιογράφους, από τις Σπέτσες, όπου πήγε τελικά για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε με νόημα: «Και όπως όλοι γνωρίζουμε οι πρώην φίλοι είναι καμία φορά χειρότεροι. Όποτε είμαστε όλοι εδώ μαζί».

Σπέτσες. Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 2η Μέρα. Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όσο για τα συντροφικά “πυρά”, η Έλενα Ακρίτα απάντησε: «Νομίζω ότι πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. Πάντα υπάρχουν αυτά»…

Η συνεδρίαση της ΚΟ συνεχίζεται στις Σπέτσες, μέχρι αργά το βράδυ που αναμένεται να αναχωρήσουν οι πρώτοι βουλευτές από το νησί, για τον Πειραιά.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος
Όλα όσα έγιναν στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Οι συγκινητικές στιγμές από την ορκωμοσία του ΠτΔ, η στιγμή που κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η τελετή παράδοσης - παραλαβής από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, στην Ολομέλεια της Βουλής