Πολιτική

Σπέτσες: Στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη με βαν και ταξί έφτασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες έφτασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουν μέρος στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 

Για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιστρατευτεί ένα ειδικό βανάκι για τη μεταφορά τους, ενώ κάποιοι ήρθαν και με ταξί στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Για λόγους ανωτέρας βίας η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη δεν θα καταφέρνουν να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Σημειώνεται πως μακριά από τις Σπέτσες θα μείνει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα. Κάποιοι από τους βουλευτές αναμένεται να φτάσουν αύριο στις Σπέτσες λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχουν. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν με ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη.

Σήμερα Παρασκευή η συνεδρίαση θα τελειώσει στις 20:30 και στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στο σπίτι του στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

syriza afixi voulegton eurk syriza afixi voulegton eurk syriza afixi voulegton eurk syriza afixi voulegton eurk syriza afixi voulegton eurk syriza afixi voulegton eurk

Φωτογραφίες Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1