Πολιτική

Σπίρτζης: Έχει ήδη ολοκληρωθεί το 60% της επέκτασης του μετρό προς Πειραιά

Έχει ήδη υλοποιηθεί το 60% της επέκτασης του μετρό προς τον Πειραιά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέφερε ότι έχει διανοιχτεί το 98% της σήραγγας.

«Η εκτίμηση μου είναι ότι πάρα πολύ σύντομα θα μπορούμε να επισκεφτούμε και τους άλλους σταθμούς -και το σταθμό Αγίας Βαρβάρας μέσα- όπου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες», είπε ο κ Σπίρτζης που επισκέφθηκε τον σταθμό στην Αγία Βαρβάρα.

Παρουσία του κ. Σπίρτζη παραδόθηκε σήμερα Παρασκευή (15.12.2017) στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, μπροστά από την Πλατεία Αγ. Ελεούσας στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, που είχε καταληφθεί για το εργοτάξιο κατασκευής του σταθμού του μετρό.

Η παράδοσή της οδού Ελ. Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο νωρίτερα από το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης