Πολιτική

Σπυράκη: Αλλοπρόσαλλη η κατάσταση στην κυβέρνηση με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Στη νέα διαπραγμάτευση για την ονομασία των Σκοπίων η Κυβέρνηση δεν έχει σαφή θέση. Άλλα υποστηρίζει ο κ. Κοτζιάς, άλλα ο κ. Καμμένος και τελείως αντίθετα έχουν υποστηρίξει υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.  Η αλλοπρόσαλλη αυτή κατάσταση είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας. Καλούμε τους κυβερνητικούς εταίρους να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν σε μία θέση την οποία οφείλουν να παρουσιάσουν. Η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζει τη θέση που επέβαλε στο Βουκουρέστι για μία σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις», καταλήγει η κα Σπυράκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1