Πολιτική

Στα… άδυτα του Μαξίμου: Ο Τσίπρας, το κομπολόι και η ΕΡΤ

Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ο Αλέξης Τσίπρας μας... "ξεναγεί" στο Μέγαρο Μαξίμου και αποκαλύπτει τι έκανε στο διάστημα που μεσολαβούσε ανάμεσα στις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μια τηλεόραση κι ένα κομπολόι. Αθήνα, Μέγαρο Μαξίμου, Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Είναι η τελευταία από μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram. Και αποκαλύπτει πως… περνούσε ο πρωθυπουργός την ώρα του ανάμεσα στις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Τι έκανε ο… Τσίπρας στο Μαξίμου

Το ερώτημα “απαντά” ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την τελευταία (χρονικά) φωτογραφία στο instagram. Στέκεται μπροστά από μια τηλεόραση, σε δωμάτιο του Μαξίμου δίπλα στο γραφείο του. Έχει τα χέρια του σταυρωμένα πίσω και κρατάει ένα κομπολόι.

Τι βλέπει ο πρωθυπουργός; Δελτίο στην ΕΡΤ, φυσικά. Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα: “Παρακολουθώντας τις ειδήσεις ανάμεσα στις συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων”.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική φωτογραφία που έχει ανεβάσει ο πρωθυπουργός από τα… άδυτα του Μαξίμου.

Σε άλλη, ο πρωθυπουργός περιμένει έναν πολιτικό αρχηγό μαζί με τους φωτογράφους και παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Σε μια άλλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος βλέπει σε έναν υπολογιστή μαζί με τους συνεργάτες του το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών: «Έντονο αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσημο» είπε η Νίκη Κεραμέως
«Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνεται για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στο πλαίσιο χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας», υπογραμμίζει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Απασχόλησης
Η Νίκη Κεραμέως σε συνεδρίαση της Βουλής για νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Απασχόλησης
Πόλεμος κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ μετά το υβριστικό παραλήρημα του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά: «Δολοφόνοι, παιδόφιλοι και βιαστές»
«Το κόμμα του ''σοβαρού'' Φάμελλου και στην πραγματικότητα το κόμμα Πολάκη φέρει ακέραια και συνολικά την ευθύνη για το μίσος και την τοξικότητα» λένε κυβερνητικές πηγές
Ο Νίκος Παππάς στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ
Η Μαρία Καρυστιανού ζήτησε να δει τον Νικήτα Κακλαμάνη με τον δικηγόρο της - Η απάντηση του προέδρου της Βουλής
Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι η Μαρία Καρυστιανού ήθελε η συνάντησή τους να γίνει στις 11 το πρωί της Πέμπτης, δηλαδή μία μέρα πριν τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Νικήτας Κακλαμάνης
Παύλος Μαρινάκης για Νίκο Παππά: Αν άλλος χαρακτήριζε «δολοφόνους» και «βιαστές» τα μέλη ολόκληρου κόμματος θα είχε διαγραφεί
Ο πρώην μπασκετμπολίστας «ανέβασε» ένα παλαιότερο βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου, γράφοντας σχόλιο δικό του όπου αποκαλεί τη ΝΔ «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών, …εθνικών βλαξ»
Ο Νίκος Παππάς σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Για υποκρισία κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα κυβερνητικές πηγές: «Μιλά για δικαιοσύνη όταν για χρόνια λειτουργούσε “παραϋπουργείο”»
«Κύριε Τσίπρα, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι για τη δική σας περίπτωση ταιριάζει το ρητό: "κρείττον του λαλείν το σιγάν"»
Ο Αλέξης Τσίπρας