Πολιτική

Στα «μαχαίρια» Κωνσταντοπούλου – Λαζαρίδης: «Βάλατε στη Βουλή από κολλητούς μέχρι τον σύντροφό σας» – «Είναι εδώ όλοι 24 ώρες το 24ωρο»

«Να σας συστήσω τον κ. Λαζαρίδη, τον βουλευτή της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής για τα Τέμπη, που μου ούρλιαζε ότι δεν έχω παιδιά» είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

«Μαχαίρια» έβγαλαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου κι ο Μακάριος Λαζαρίδης στη Βουλή, όπου είχαν ένα θερμό επεισόδιο, το οποίο ξεκίνησε με αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα και στη δραχμή, στον απόηχο της δήλωσης της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας για τον πρώην πρωθυπουργό «όσο υπάρχω εγώ, θα παραμείνει στο λαγούμι του».

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου κεκαλυμμένα μας λέει αυτό που είχε πει κάποτε ο κ. Τσίπρας, ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ», είπε αρχικά ο κ. Λαζαρίδης.

Και συνέχισε: «Είπε επίσης πως ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να είναι κρυμμένος στα λαγούμια. Μπορείτε να μας πείτε τι ξέρετε για εκείνη την περίοδο και δεν το λέτε; Να τα δει αυτά και το ΠΑΣΟΚ που έχει καταντήσει πολιτική ουρά της Πλεύσης Ελευθερίας».

Ο κ. Λαζαρίδης αναφέρθηκε ακόμη και στην κίνηση της κυρίας Κωνσταντοπούλου να τοποθετήσει πρώτους στην λίστα των ψηφοδελτίων της για τις εκλογές του Ιουνίου 2023 άλλα πρόσωπα, από εκείνα που είχαν συγκεντρώσει τους περισσότερους «σταυρούς».

«Μιλάτε εσείς για Δημοκρατία; Εσείς τον Ιούνιο του 2023 εκλέξατε οκτώ βουλευτές. Οι δύο αποχώρησαν και οι άλλοι – με εξαίρεση την κυρία Καραγεωργοπούλου – είναι διορισμένοι. Βγάλατε τους εκλεγμένους και βάλατε τους κολλητούς, φίλους μέχρι και τον σύντροφό σας» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας από την πλευρά της, η κυρία Κωνσταντοπουλου δήλωσε: «Να σας συστήσω τον κ. Μακάριο Λαζαρίδη τον βουλευτή της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής για τα Τέμπη που μου ούρλιαζε ότι δεν έχω παιδιά. Αυτόν έκανε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο η ΝΔ. Ο πανικός σας έχει ενδιαφέρον και τον παρακολουθώ με χαμόγελο».

«Εάν ήταν έτσι όπως τα λέτε, δηλαδή ότι εγώ έβαλα τους κολλητούς μου βουλευτές πρέπει να έχω πολύ καλή παρέα γιατί είναι εδώ όλοι τους 24 ώρες το 24ωρο.

Είναι οι πιο ενεργοί βουλευτές και αυτό δεν σας αρέσει γιατί είστε μονίμως απόντες. Εμείς είμαστε μάχιμη και μαχόμενη ΚΟ και πιστεύουμε ότι οι μάχες δίνονται παντού. Είμαστε εκεί με δυνάμεις με πείσμα και αλήθεια. Όσα είπατε είναι γελοία ψέματα. Το κόμμα σας κανονικά θα εξέλεγε 107 βουλευτές αλλά πήρατε το μπόνους των 50 εδρών.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι εκλεγμένοι με τον ίδιο τρόπο. Με το εκλογικό σύστημα που εσείς ψηφίσατε. Τον Μάιο του 2023 η Πλεύση Ελευθερίας δεν μπήκε στην βουλή και δεν εξέλεξε βουλευτές. Ξέρουμε ποιοι πληρώθηκαν και τι εκστρατεία λάσπης έπεσε τότε», συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διονύσης Τεμπονέρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στις ρίζες του όπως τότε με τη χαρισματική ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα
«Είμαστε αρκετοί που εδώ και ενάμιση χρόνο (όχι τώρα που το ΠΑΣΟΚ είναι στο 13% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 7% αλλά και τότε που ήταν αντίστροφα σχεδόν τα ποσοστά) φωνάζουμε»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας
Βουλευτές της ΝΔ ζητούν αυξήσεις και για τους αστυνομικούς – Οι αναρτήσεις Αβραμόπουλου, Πλεύρη, Μαρκόπουλου και Πλακιωτάκη
Με αναρτήσεις τους βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Θάνος Πλεύρης, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο Γιάννης Πλακιωτάκης ζητούν αυξήσεις και για τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους λιμενικούς
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου
Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ ζητούν αυξήσεις και για αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς - Το Μαξίμου εξετάζει τα δημοσιονομικά περιθώρια
Οι τοποθετήσεις Βασίλη Κικίλια και Άδωνι Γεωργιάδη καθώς και βουλευτών που έχουν διατελέσει υπουργοί, έχουν προκαλέσει συζητήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ
Άμεση Δράση Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Στο Ισραήλ σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Τα ενεργειακά και οι εξελίξεις στη Συρία στο επίκεντρο της συνάντησης με Νετανιάχου
Οι δύο ηγέτες αναμένεται να ασχοληθούν και με την τριμερή συνάντηση Ελλάδας - Ισραήλ - Κύπρου, κατά την οποία και διατυπώθηκε η κοινή βούληση για την ενεργοποίηση του σχήματος 3+1 και με τη συμμετοχή των ΗΠΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου σε παλαιότερη επίσκεψή του στο Ισραήλ