Παρασκευή, 6 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Στα Τρίκαλα με ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τον «Daniel» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν έγιναν τα έργα»

Στα Τρίκαλα με ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τον «Daniel» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν έγιναν τα έργα»

Με ανθρώπους που «χτυπήθηκαν» από την πλημμύρα «Daniel», στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλία, έναν χρόνο μετά τη μεγάλη καταστροφή.

Όπως περιέγραψε ένας κάτοικος της περιοχής, κατά την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στα Τρίκαλα, «από τα 600 σπίτια του χωριού, ενός από τα μεγαλύτερα του νομού Τρικάλων, καταστράφηκαν περί τα 120 σπίτια». «Βοηθήστε μας», κατέληξε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα είχε επισκεφτεί σημεία του χωριού που έπαθαν ζημιές. 

Μιλώντας με τους κατοίκους, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε ότι αναμένεται ακόμα η εισαγγελική έρευνα για το που πήγαν τα χρήματα της περιφέρειας, του κ. Αγοραστού, για έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στην περιοχή, προσθέτοντας ότι είδε τον σχετικό φάκελο του κ. Κουρέτα: «500 εκατ. ευρώ. Δεν έγιναν τα έργα. Τώρα θα κοστίσει 4 δισ. η αποκατάσταση στη Θεσσαλία».

«Σκοπός για εμάς είναι, μέχρι τις επόμενες εκλογές, να έχετε ένα ξεκάθαρο κυβερνητικό πρόγραμμα και περιφερειακό και κεντρικής κυβέρνησης, το οποίο θα το ξέρετε από τώρα, καθώς και μία ομάδα που θα ξέρετε ότι θα κυβερνήσει τον τόπο με ανιδιοτέλεια και όχι επειδή φέρνει “σταυρουλάκια”» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις