Site icon NewsIT

Στέφανος Κασσελάκης: 5 χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη 5 χρόνια εμπαιγμού των Κρητικών για τον ΒΟΑΚ

27.08.2024 | 16:40
Στέφανος Κασσελάκης: 5 χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη 5 χρόνια εμπαιγμού των Κρητικών για τον ΒΟΑΚ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΧΑΝΙΩΝ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Νέα επίθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε την Τρίτη (27.08.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης. Αφορμή, το τελευταίο πολύνεκρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ.

Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για «εμπαιγμό» στο θέμα του ΒΟΑΚ (βόρειος οδικός άξονας Κρήτης).

«5 χρόνια διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, 5 χρόνια εμπαιγμού των Κρητικών για τον ΒΟΑΚ με τίμημα ανθρώπινες ζωές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μοιραίος για τις ζωές των Κρητικών, αλλά και επικίνδυνος για την οικονομία του νησιού, αφού προγραμματίζει όταν ολοκληρωθεί ο ΒΟΑΚ να βάλει διόδια στην είσοδο του Ηρακλείου, καταργώντας την δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων.

Δείτε το βίντεο του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, @Mamoulakis», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, «είναι δυνατόν να υπάρχουν παιδιά και δη ανήλικα, 15χρονα, σε εκδήλωση, σε γάμο πολιτικών παραγόντων, και να μη μιλάει κανείς. Αυτήν τη στιγμή οι οικογένειες αδυνατούν να βρουν μάρτυρες, υπό τον φόβο για αντίποινα, για να πουν πότε έφυγαν τα παιδιά τους από τον χώρο εργασίας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version