Παρασκευή, 13 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: «Άκυρο» σε υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να μπει στο πρώην γραφείο του στη Βουλή – Αλλάζουν τις κλειδαριές

Στέφανος Κασσελάκης: «Άκυρο» σε υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να μπει στο πρώην γραφείο του στη Βουλή – Αλλάζουν τις κλειδαριές

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (11.09.24) έξω από το γραφείο που κατείχε μέχρι πρόσφατα ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή και τώρα έχει εγκατασταθεί ο Νίκος Παππάς.

Υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ που εργαζόταν στο άλλοτε γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή, δεν μπόρεσε αρχικά να μπει μέσα σε αυτό, καθώς δεν του επιτράπηκε η είσοδος, μετά την άρνηση του φρουρού, που ήταν ακριβώς έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φρουρός του γραφείου του είπε ότι υπάρχει εντολή να μην μπει κανείς στο γραφείο.

Ο υπάλληλος που εργαζόταν εκεί πολύ πριν ο κ. Κασσελάκης καταλάβει το γραφείο, διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας ότι δεν μπορεί τώρα να του απαγορεύεται η είσοδος στο γραφείο.  

Το επεισόδιο πήρε διαστάσεις, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η φρουρά της Βουλής και ο φρούραρχος.

Πληροφορίες από πηγές του προέδρου της Βουλής ανέφεραν πως υπήρξε τις τελευταίες ημέρες αίτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μπαίνει κανείς στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εντολή αυτή είχε δοθεί, προκειμένου ο χώρος να είναι ασφαλής όσο ο Νίκος Παππάς θα είναι στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Μετά από διαβουλεύσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπάλληλος που εργάζεται στην ΚΟ από την εποχή όπου ήταν πρόεδρος του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας, κατάφερε και μπήκε στο γραφείο.

Πάντως, το επόμενο διάστημα αναμένεται να αλλάξουν οι κλειδαριές στα γραφεία του προέδρου της ΚΟ.

Επίσης, θα πρέπει να επιλυθεί και το ζήτημα με τους μετακλητούς υπαλλήλους του πρώην προέδρου της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο, οι οποίο τον είχαν στελεχώσει, αλλά πλέον ο ίδιος δεν κατέχει το παραπάνω αξίωμα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις