Παρασκευή, 28 Ιουν.
26oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης σε ΝΔ: «Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου, διαφάνεια για το δάνειό σας»

Στέφανος Κασσελάκης σε ΝΔ: «Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου, διαφάνεια για το δάνειό σας»
EUROKINISSI

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του «Πόθεν Έσχες» του σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε σήμερα (04.06.2024) μία ανάρτηση ζητώντας τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αντί για δήλωση Πόθεν Έσχες, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφάνισε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη έναν πίνακα μίας σελίδας, παρουσιάζοντας τα περιουσιακά του στοιχεία ως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εμφάνισε για λίγα δευτερόλεπτα μέσω προτζέκτορα, τα 3 ακίνητα που διαθέτει σε Αθήνα, ΗΠΑ και Σπέτσες. 

Σήμερα (04.06.2024), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) γράφοντας: «Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους. Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα.

Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δισ. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις