Παρασκευή, 2 Αυγ.
35oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης για τα 2 χάλκινα στην κωπηλασία: Μέσα σε λίγα λεπτά δυο μετάλλια, συγχαρητήρια

Στέφανος Κασσελάκης για τα 2 χάλκινα στην κωπηλασία: Μέσα σε λίγα λεπτά δυο μετάλλια, συγχαρητήρια
Φωτογραφία: Eurokinissi

Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές για τα δύο μετάλλια στην κωπηλασία που χάρισαν σήμερα (02.08.2024) στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, απέστειλε μέσω των social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Μέσα σε λίγα λεπτά δυο μετάλλια! Χάλκινο οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και χάλκινο οι Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών. Η ελληνική κωπηλασία μάς κάνει υπερήφανους! Συγχαρητήρια!», έγραψεο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στην κωπηλασία, το 3ο κατά σειρά μετάλλιο της Ελλάδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών από τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρο Γκαϊδατζή, οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού αναδείχτηκαν «χάλκινες» στο ίδιο αγώνισμα, των γυναικών, στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στην πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χάρισαν στην Ελλάδα το 4ο κατά σειρά μετάλλιο στο Παρίσι και το 6o Ολυμπιακό μετάλλιο στην ελληνική κωπηλασία. Αυτό είναι και το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στις γυναίκες, μετά το χάλκινο που είχαν κατακτήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, στο ίδιο αγώνισμα, το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις