Κυριακή, 30 Ιουν.
29oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης για Τάιλερ Μακμπέθ: Είναι ο σύζυγός μου, η οικογένειά μου

Στέφανος Κασσελάκης για Τάιλερ Μακμπέθ: Είναι ο σύζυγός μου, η οικογένειά μου
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την πορεία του, αλλά και την προσωπική του ζωή δίπλα στον Τάιλερ Μακμπέθ.

Αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για τον Τάιλερ Μακμπέθ είπε ότι «το καλό είναι ότι ο πυρήνας μας, που είναι ο σύζυγός μου, η οικογένειά μου και η οικογένεια του συζύγου μου, είναι πάρα πολύ δυνατός. Άρα λοιπόν ο λόγος για τον οποίο δεν το βλέπω έτσι είναι διότι ξέρω πως, αν όλα πάνε στραβά, όχι μόνο δεν θα έχω τύψεις αλλά θα συνεχίσω να είμαι χαρούμενος. Ακριβώς γιατί έχουμε αυτόν τον πυρήνα».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσθεσε: «Πραγματικά έχουμε μία ιστορία την οποία έχουμε φτιάξει μαζί από την αρχή, μία πολύ δεμένη και αληθινή σχέση και θα αντέξουμε τα πάντα. Από κει και πέρα, εάν μπορούσαμε να είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο θα ήταν καλό, αλλά είναι και προεκλογικός χρόνος και μία περίοδος που έχει δει τον ΣΥΡΙΖΑ να περνάει από μεγάλη μεταβλητότητα και αυτά προφανώς δεν γίνονται υπό κανονικές συνθήκες», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις