Πέμπτη, 1 Αυγ.
34oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Για τον κ. Μητσοτάκη Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του

Στέφανος Κασσελάκης: Για τον κ. Μητσοτάκη Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του
Eurokinissi

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, το μεσημέρι της Πέμπτης (1.8.24).

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών, την αθώωση των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και την αποφυλάκιση υπό όρους του σταθμάρχη στα Τέμπη, ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του».

«Προχθές: Στο αρχείο οι υποκλοπές, νόμιμες οι παρακολουθήσεις των υπουργών (και παραμένουν υπουργοί!). Χθες: Φιάσκο η σύλληψη των ”δολοφόνων” του Καραϊβάζ. Σήμερα: Ελεύθερος ο σταθμάρχης των Τεμπών, το διορισμένο από τον Κώστα Καραμανλή ”ανθρώπινο λάθος” στο οποίο φορτώθηκε όλη η ευθύνη του κρατικού εγκλήματος», αναφέρει αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του.

Ο κ. Κασσελάκης προσθέτει ότι «η ”σύγχρονη Δεξιά” έχει το δόγμα ”κάτσε λίγο στην άκρη και θα σε φροντίσουμε εμείς”».

Σχολιάζει, τέλος, ότι «για τον Ουμπέρτο Έκο, Αύγουστος ήταν ο μήνας που δεν υπάρχουν ειδήσεις. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του». «Τώρα που λείπουν οι πολίτες, χορεύουν τα τρωκτικά», προσθέτει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις