Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη

Τελικά ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ δεν έγινε στα Χάμπτονς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη, λέγοντας μάλιστα ότι «δεν του αρέσουν καθόλου».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ την ενορία του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια χθες Παρασκευή (20.10.2023) το μεσημέρι, εκεί όπου συνάντησε τους ιερείς αλλά και άλλα μέλη της κοινότητας της ελληνικής… παροικίας της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το ekirikas.gr, εκεί που ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ο γάμος του με τον Τάιλερ Μακμπέθ έγινε στο Μπρούκλιν και όχι στα Χάμπτονς.

«Δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς. Αυτά είναι fake news. Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου. Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το κερί που άναψε στον Άγιο Δημήτριο της Αστόριας, πήγε και στο σχολείο, εκεί όπου ξεναγήθηκε στον χώρο όπως και στο κλειστό γυμναστήριο, παίζοντας μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Μάλιστα, είπε πως είναι Παναθηναϊκός αλλά σέβεται τους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι χθες βγήκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες με τον Στέφανο Κασσελάκη να φοράει βέρα.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ