Παρασκευή, 9 Αυγ.
28oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Η προπαγάνδα κάνει την πιο άδικη στιγμή της σύγχρονης Ελλάδας να μοιάζει κανονικότητα

Στέφανος Κασσελάκης: Η προπαγάνδα κάνει την πιο άδικη στιγμή της σύγχρονης Ελλάδας να μοιάζει κανονικότητα
ΦΩΤΟ Eurokinissi

«Πώς φτάσαμε να τρέμουμε μπροστά σε ένα air condition; Πώς φτάσαμε στους έχοντες των απογευματινών χειρουργείων;», διερωτάται, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) με κεντρικό θέμα την ακρίβεια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται και στη Σοφία Βούλτεψη για τα νησιά.

«Η κυρία Βούλτεψη έχει λύση για τις διακοπές των κοινών θνητών: «Ας μην πάνε στα νησιά, ας πάνε στα χωριά τους», σημειώνει, χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλά για ένα «γιγαντιαίο σύστημα προπαγάνδας» που κάνει όλα τα προβλήματα να μοιάζουν κανονικά.

«Την αισχροκέρδεια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα τη δει ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Στυλιανίδης… από Σεπτέμβρη, όπως δήλωσε. Στο μεταξύ, η κυρία Βούλτεψη έχει λύση για τις διακοπές των κοινών θνητών: «Ας μην πάνε στα νησιά, ας πάνε στα χωριά τους». Τα ελληνικά νησιά, είδος πολυτελείας για τους Έλληνες. Ας αναρωτηθούν οι πολίτες. Πώς φτάσαμε να ζούμε τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα των τελευταίων 40 χρόνων; Πώς φτάσαμε σε προϊόντα για λίγους και Μαράτα για πολλούς; Πώς φτάσαμε στην κοροϊδία του «βαριού» αρνιού και του μισού κιλού φέτα; Πώς φτάσαμε να τρέμουμε μπροστά σε ένα air condition; Πώς φτάσαμε στους έχοντες των απογευματινών χειρουργείων; Και κυρίως, πώς όλα αυτά -και πόσα ακόμη- κατάντησαν μέσω ενός γιγαντιαίου συστήματος προπαγάνδας- να μοιάζουν κανονικά, ενώ συνιστούν την πιο άδικη στιγμή της σύγχρονης Ελλάδας;».

Ακολούθησε γραπτή δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη νωρίτερα την Πέμπτη (08.08.2024), για τα περί διακοπών στα χωριά και όχι στα νησιά, λόγω της ακρίβειας.

«Στην προσπάθειά τους να ξεχαστεί η πισίνα – συσκευή ποδόλουτρου για τα ταλαιπωρημένα από τους αγώνες τους για τον λαό πόδια τους, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης καταφεύγουν στις γνωστές μεθόδους της παραπληροφόρησης, της διαστρέβλωσης και των αποσπασματικών αναφορών, τροφοδοτώντας έτσι την γνωστή ολοκληρωτική πρακτική της δολοφονίας χαρακτήρων και τη γλώσσα του μίσους», τόνισε, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις