Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Καλά έκανα για τον Παπανώτα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, είναι αποκλεισμένος λόγω του καιρού στην Αστυπάλαια…

Το πρωί της Τρίτης (23/4/24) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, απαντώντας μεταξύ άλλων και σε ερώτηση για τον Δημήτρη Παπανώτα και την απόφασή του να τον κρατήσει εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και καλά έκανα! Να δούμε αν ο Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα. Προσβάλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Απαντώντας επίσης, σε εκείνους που είπαν πως κάνει κρουαζιέρα στα νησιά, ο ίδιος σχολίασε: «Οι άνθρωποι εδώ στα νησιά μου λένε ότι οι βουλευτές τους θυμούνται μια φορά στα 4 χρόνια, πρέπει κάποιος να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία. Πρέπει κάποιος να μπει στην κοινωνία γιατί εδώ οι άνθρωποι αισθάνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1