Τετάρτη, 11 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Κλεισμένος στο στρατηγείο του στις Σπέτσες – Το επιτελείο του ψάχνει domain για νέο κόμμα

Στέφανος Κασσελάκης: Κλεισμένος στο στρατηγείο του στις Σπέτσες – Το επιτελείο του ψάχνει domain για νέο κόμμα

Κλεισμένος στο αρχοντικό του στις Σπέτσες μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ είναι από χθες, Τρίτη (10.09.24) ο Στέφανος Κασσελάκης, που ανοίγει δειλά δειλά τα χαρτιά του στο στενό φιλικό του περιβάλλον για το ποιες θα είναι οι κινήσεις του μετά την «έκπτωσή» του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει σε δίλημμα για το αν θα κατέβει και πάλι υποψήφιος, διεκδικώντας το «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ, ή αν θα ιδρύσει δικό του κόμμα, δίχως ακόμη να έχει καταλήξει στην απόφασή του.

Προς το παρόν ο ίδιος έχει απομονωθεί στο στρατηγείο του στις Σπέτσες, ζυγίζοντας τα κουκιά.

Οι πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης έχει βγει μόλις δύο φορές μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ από το αρχοντικό, μία χθες τη νύχτα για να δειπνήσουν και τη δεύτερη, σήμερα το πρωί, προκειμένου να κάνουν μία βόλτα στο παλιό λιμάνι.

Έξω από το αρχοντικό, τα ποδήλατά τους παραμένουν σταθμευμένα, με τον κ. Κασσελάκη να παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική στάση σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις του στις Σπέτσες, όπου συνήθιζε να βγαίνει και να είναι εκδηλωτικός με τον κόσμο.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (11.09.24) το Live News, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ξεκινήσει να μοιράζεται κάποιες από τις σκέψεις του για το πολιτικό του μέλλον με το στενό φιλικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με το Live News, το στενό περιβάλλον του αναφέρει πως «ο κ. Κασσελάκης ανέμενε ότι η πρόταση μομφής εις βάρος του θα περάσει από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πως άφησε το “πραξικόπημα” να εξελιχθεί, για να πέσουν οι μάσκες».

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε πως ο κ. Κασσελάκης εκτιμά πως η «αποκαθήλωσή» του ήταν θέμα χρόνου μετά την ανάρτησή του για τα «μαύρα ταμεία» του ΣΥΡΙΖΑ επί εποχή Τσίπρα.

Οι προβολείς είναι στραμμένοι στο πότε και πώς θα ανακοινώσει τις προθέσεις του. Πάντως, αποκλειστικές πληροφορίες του Live News λένε πως το επιτελείο του ψάχνει domain για νέο κόμμα, με βασικό συνθετικό τη λέξη «Δημοκρατικό» ή «Δημοκρατία». 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις