Site icon NewsIT

Στέφανος Κασσελάκης: Με κόκκινη ποδιά για εθελοντική εργασία στην κουζίνα του «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο

14.08.2024 | 11:31
Στέφανος Κασσελάκης: Με κόκκινη ποδιά για εθελοντική εργασία στην κουζίνα του «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο

Ο Στέφανος Κασσελάκης κέντρισε τα βλέμματα στην κουζίνα του «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο. Φόρεσε ποδιά και πήρε μέρος στην προετοιμασία των γευμάτων.

Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της ανθρωπιστικής εθελοντικής οργάνωσης «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο επισκέφτηκε χθες (13-08-2024) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, αλλά δεν περιορίστηκε να μιλήσει με τους ανθρώπους της οργάνωσης και τους εθελοντές που συνάντησε για το έργο που επιτελούν. Παρείχε και ο ίδιος εθελοντική εργασία στην κουζίνα του Κέντρου, καθώς δίνει ιδιαίτερη σημασία στις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Φόρεσε την ποδιά των εθελοντών και βοήθησε μαζί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στην προετοιμασία γευμάτων», σημειώνει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Η “Humanity Greece” έχει ένα πολύπλευρο έργο αλληλεγγύης σε σταθερή βάση, αλλά και σε επείγουσες καταστάσεις, εξασφαλίζοντας φρέσκο φαγητό και για τα κλιμάκια που επιχειρούν σε πύρινα μέτωπα εντός της Αττικής, ενώ συνδράμει και τους πυρόπληκτους της ΒΑ Αττικής».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version