Site icon NewsIT

Στέφανος Κασσελάκης: Να πέσουν οι τόνοι – Καταδικάζω οποιοδήποτε bullying

26.08.2024 | 14:19
Στέφανος Κασσελάκης: Να πέσουν οι τόνοι – Καταδικάζω οποιοδήποτε bullying

Συνεδρίαση στα γραφεία της Κουμουνδούρου του Εκτελεστικό Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη. Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Να ρίξουν τους τόνους προτρέπει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, με νέα του ανάρτηση στην πλατφόρμα X, ενώ την ίδια ώρα καταδικάζει οποιοδήποτε bullying, κάνοντας έμμεση αναφορά στα όσα κατήγγειλε η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου που πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό», με ανάρτησή της κάνει λόγο για «υβριστικές, σεξιστικές και απειλητικές επιθέσεις» που δέχεται.

Όπως υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέσουν και να μην τροφοδοτούνται «τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επισημαίνει πως δεν τον εκπροσωπούν όσοι παραβιάζουν συγκεκριμένες αξίες.

«Μετά από μια προγραμματισμένη Πολιτική Γραμματεία, στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και σχέδιο εξορθολογισμού από την διοίκηση των κομματικών ΜΜΕ, ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός. Προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε ήδη μελετά πολλές πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης.

«Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους. Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στην Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι», υπογραμμίζει.

«Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ. Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version