Site icon NewsIT

Στέφανος Κασσελάκης: Νέο άνοιγμα στην ομάδα Αχτσιόγλου – «Σταθερά τείνω χείρα φιλίας»

15.11.2023 | 18:54
Στέφανος Κασσελάκης: Νέο άνοιγμα στην ομάδα Αχτσιόγλου – «Σταθερά τείνω χείρα φιλίας»

Συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να ρίξει γέφυρες φιλίας στην Έφη Αχτσιόγλου και στα στελέχη που βρίσκονται στο πλευρό της, ώστε να μην αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση, σε αυτή την δύσκολη για το κόμμα συγκυρία, επαναλαμβάνοντας ότι «σταθερά τείνει χείρα φιλίας».

Επίσης έγινε ενημέρωση για την κατατεθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα-έγκλημα των Τεμπών, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να εκφράζει την αποφασιστικότητα του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών!

Ακόμη πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της ΚΕ.

Παράλληλα οι γραμματείς του κόμματος Ράνια Σβίγκα και Γιώργος Βασιλειάδης συνεχίζουν τις επαφές με όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η πλήρης διάσπαση μετά την αποχώρηση της Ομπρέλας.

Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν επαφές με τη Σία Αναγνωστοπούλου και τη Θεανώ Φωτίου για να παραμείνουν στο κόμμα ενώ χθες οι γραμματείς συναντήθηκαν στην πλατεία Αγίας Ειρήνης με τον Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version