Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ να φύγει, νέα ένταση με Γεροβασίλη

Στέφανος Κασσελάκης: Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ να φύγει, νέα ένταση με Γεροβασίλη

Νέα ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε σε σύγκρουση με την Όλγα Γεροβασίλη και άλλα στελέχη του κόμματος.

Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Σωκράτης Φάμελλος είπαν στον Στέφανο Κασσελάκη πως δεν είναι σωστό να διεξαχθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ημέρα με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα ο Γιάννης Ραγκούσης του ζήτησε τις καταστατικές αλλαγές που θέλει να κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε και πάλι και σε έντονους τόνους και είπε πως όποιος δεν θέλει να είναι εδώ να φύγει, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Δεν γίνεται να έχει αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή την ημερομηνία του Συνεδρίου, να έχει συμφωνήσει η Πολιτική Γραμματεία και αυθαίρετα εμείς να θέλουμε να αλλάξουμε την ημερομηνία. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να εξαρτάται από τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Και εν πάση περιπτώσει όποιος δεν θέλει να είναι εδώ να φύγει», είπε σε υψηλούς τόνους.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη να φεύγει για λίγη ώρα και να επιστρέφει λίγο αργότερα, μιλώντας με ήπιο τόνο και είπε πως «πρέπει να δουλέψουμε μαζί όλοι για τη δημιουργία του συνεδρίου, πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Μετά από αυτή την εξέλιξη αποχώρησαν οι 8 διαφωνούντες από την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Νίκος Παππάς του είχε ζητήσει να ανακαλέσει.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποχώρησαν ήταν η Όλγα Γεροβασίλη, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις