Πέμπτη, 1 Αυγ.
28oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Τα ΜΜΕ της προπαγάνδας του Μαξίμου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε άλλη πραγματικότητα

Στέφανος Κασσελάκης: Τα ΜΜΕ της προπαγάνδας του Μαξίμου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε άλλη πραγματικότητα
ΦΩΤΟ Eurokinissi

«Τόσα χρόνια τα ΜΜΕ της προπαγάνδας του Μαξίμου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε μια άλλη πραγματικότητα», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).

«Για την ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, την αισχροκέρδεια δεν φταίει ο Κ. Μητσοτάκης αλλά πάντα κάποιος άλλος. Κατά τα άλλα παρουσιάζεται και ως σπουδαίος οικονομικός διαχειριστής», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και συνεχίζει:

«Αλήθεια διαβάσατε πουθενά σήμερα ότι οι οφειλές της ΝΔ εκτοξεύτηκαν κατά 52 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο; Διαβάσατε σήμερα ότι το χρέος της ΝΔ ανέβηκε στα 488 εκατ. ευρώ;».

«Δεν τα διαβάσατε, γιατί όλα αποσιωπούνται. Αυτή είναι η ενημέρωση της προπαγάνδας. Αλλά αυτή είναι και η πολιτική Μητσοτάκη. Δανεικά και αγύριστα, και ευνοϊκά κουρέματα για τους ίδιους, με κόστος στον ελληνικό λαό», καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Νωρίτερα, υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο X, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εξαπολύσει νέα επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών, την αθώωση των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και την αποφυλάκιση υπό όρους του σταθμάρχη στα Τέμπη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις