Site icon NewsIT

Στέφανος Κασσελάκης: Τα ΜΜΕ της προπαγάνδας του Μαξίμου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε άλλη πραγματικότητα

01.08.2024 | 21:24
Στέφανος Κασσελάκης: Τα ΜΜΕ της προπαγάνδας του Μαξίμου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε άλλη πραγματικότητα

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Τόσα χρόνια τα ΜΜΕ της προπαγάνδας του Μαξίμου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε μια άλλη πραγματικότητα», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).

«Για την ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, την αισχροκέρδεια δεν φταίει ο Κ. Μητσοτάκης αλλά πάντα κάποιος άλλος. Κατά τα άλλα παρουσιάζεται και ως σπουδαίος οικονομικός διαχειριστής», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και συνεχίζει:

«Αλήθεια διαβάσατε πουθενά σήμερα ότι οι οφειλές της ΝΔ εκτοξεύτηκαν κατά 52 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο; Διαβάσατε σήμερα ότι το χρέος της ΝΔ ανέβηκε στα 488 εκατ. ευρώ;».

«Δεν τα διαβάσατε, γιατί όλα αποσιωπούνται. Αυτή είναι η ενημέρωση της προπαγάνδας. Αλλά αυτή είναι και η πολιτική Μητσοτάκη. Δανεικά και αγύριστα, και ευνοϊκά κουρέματα για τους ίδιους, με κόστος στον ελληνικό λαό», καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Νωρίτερα, υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο X, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εξαπολύσει νέα επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version