Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Βίντεο με την χυδαία ομοφοβική επίθεση στον Βόλο

Η ομοφοβική επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο. Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε ψύχραιμα και συνέχισε την ομιλία του, μετά από λίγα δευτερόλεπτα αμηχανίας…

Ομοφοβική επίθεση δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με βίντεο του thenewspaper.gr, περαστικός άνδρας, την ώρα που στο βήμα ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φώναξε “π…άρα” με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά του απάντησε: «Να είσαι καλά, έλα να το πείς εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

Λίγο αργότερα σημειώθηκε νέο επεισόδιο με μία οπαδό του κ. Κασσελάκη να φωνάζει “γκαντέμη” για τον κ. Μητσοτάκη.

Αμέσως ο κ. Κασσελάκης διέκοψε την ομιλία του και παρενέβη λέγοντας: «μη μιλάμε έτσι εμείς. Εκτιμώ το συναίσθημα, αλλά το να φύγει το συγκεκριμένο άτομο από το Μαξίμου είναι το πρώτο βήμα, αλλά εμείς πρέπει να κυβερνήσουμε καλύτερα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στον Βόλο το απόγευμα και μίλησε ενόψει των ευρωεκλογών. Αύριο Δευτέρα 13 Μαΐου ο κ. Κασσελάκης θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη που έχασε τη μητέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας
«Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες» συγκινεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Παύλος Μαρινάκης: Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί πριν από έναν χρόνο στη Βουλή
«Κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης και παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μία εθνική τραγωδία»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης