Site icon NewsIT

Στελέχη ΠΑΣΟΚ κατά Σαμαρά

03.10.2013 | 14:08
Στελέχη ΠΑΣΟΚ κατά Σαμαρά

Στο στόχαστρο κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «σκληρό δεξιό με σκληρή πολιτική πλατφόρμα» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ωστόσο επιχείρησε να τον κατευνάσει συνιστώντας συγκράτηση και ψυχραιμία και προτείνοντας να μην πουν τίποτε άλλο μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα που βρίσκεται στην αρχή της.

Στο ίδιο μήκος κύματος πάντως κινήθηκαν, με αφορμή και τις δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη, στελέχη όπως ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης, ο γραμματέας της Νεολαίας Παύλος Χρηστίδης και η Τόνια Αντωνίου.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε λόγο για «στρατηγική ήττα της κυβέρνησης», ενώ ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης μίλησε για «ανοιχτό μέτωπο με τον νεοναζισμό και τη ρατσιστική και κοινωνική βία» χωρίς να σχολιάσει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε

ΠΑΣΟΚ για Χρυση Αυγή: Μια εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να υπαγορεύσει τις εξελίξεις

Νέα δημοσκόπηση επιβεβαιώνει τη μεγάλη πτώση της Χρυσής Αυγής

ΠΑΣΟΚ: Να ψηφιστεί νέος νόμος για τη δράση της Χρυσής Αυγής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version