Site icon NewsIT

Στέλιος Παππάς: “Κωμικοτραγικές οι επιθέσεις” λέει η κυβέρνηση!

10.08.2017 | 16:35
Στέλιος Παππάς

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει το Μαξίμου εναντίον ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αφορμή το ότι ο Στέλιος Παππάς είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού ΨΗΤΤΕ, Νίκου, διορίστηκε αμισθί στην θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ και κάπως έτσι οι κόντρες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης συνεχίζονται.

Το τελευταίο “χτύπημα” έρχεται από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο με μία σκωπτική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να επιτεθεί με αήθη και συκοφαντικό τρόπο απέναντι σε έναν άνθρωπο, του οποίου η ιστορία και η πορεία, απέχει έτη φωτός από τα πρότυπα των κομματαρχών που συνήθιζαν να διορίζουν οι κυβερνήσεις της.

Ο Στέλιος Παππάς έχοντας πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα και μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, διατελώντας παράλληλα και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με καθολική αποδοχή από όλες τις παρατάξεις, αναλαμβάνει ένα κρίσιμο έργο.

Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ. Με προσδιορισμένη τη χρονική διάρκεια της θητείας του, συγκεκριμένα καθήκοντα και χωρίς αμοιβή. Τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει η «κόπρος του Αυγεία» που δημιούργησαν στον οργανισμό, αυτοί που για χρόνια απολάμβαναν τη στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Μία παράταξη η οποία διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό”.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, θυμήθηκε μια παλιά ιστορία: Την περίοδο 1989-1992, ο πατέρας του υπουργού Ψηφιακή Πολιτικής, Νίκου Παππά, είχε εκλεγεί πρόεδρος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με τις ψήφους μάλιστα των εκεί δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι λοιπόν, το στέλεχος αυτό απόρησε όταν ο Στ.Παππάς δέχθηκε με τόσο μένος τα πυρά της Πειραιώς και της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ εκείνος είχε πορεία στα πολιτικά δρώμενα πολλά χρόνια πριν γεννηθεί ο γιος του Νίκος, αλλά και όσοι βάλουν σήμερα εναντίον του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version