Πολιτική

Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η ατάκα με νόημα στους φωτογράφους – video, pics

Στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από στελέχη και βουλευτές του κόμματος. Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας.

Ο Τάσος Τζήκας παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ανάπλασης και είπε ότι αυτό θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

«Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά»

Στην αρχή της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι κι όταν οι φωτορεπόρτερ του ζήτησαν να κοιτάξει από την άλλη πλευρά για να τραβήξουν φωτογραφίες ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επίσης συνάντηση και με εκπροσώπους του σωματείων των εργαζομένων στη ΔΕΘ.

Αμέσως μετά άρχισε περιοδεία στα περίπτερα, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την άφιξη του Προέδρου της ΝΔ

Πηγή: ΑΠΕ, wepost, thestival

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα «Σπίτι μου Ι» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω»
Οι δικαιούχοι ανάφεραν ότι το κόστος εξυπηρέτησης του δανείου που έχουν λάβει είναι σαφώς χαμηλότερο συγκριτικά με το ενοίκιο που πλήρωναν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα «Σπίτι μου Ι» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω»
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας
Ο μάρτυρας υπεράσπισης κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές από τον Νίκο Κοτζιά με αποτέλεσμα οι δικηγόροι του Πάνου Καμμένου να ζητήσουν την άμεση σύλληψή του
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας