Πολιτική

Στη δημοσιότητα, την ερχόμενη Δευτέρα, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών

Την ερχόμενη Δευτέρα θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Βουλής οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του οικονομικού έτους 2012, του πρωθυπουργού, των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, υπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών, όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των κομμάτων, και των συζύγων και ανήλικων παιδιών τους.

Ύστερα από γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι δηλώσεις θα παραμείνουν αναρτημένες στο διαδίκτυο για έναν μήνα, και συγκεκριμένα έως τις 16 Ιανουαρίου του 2014. Η ανάρτηση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΟΠΥΥ: ‘Αγρια κόντρα Γεωργιάδη – γιατρών στη Βουλή!

Ρουσφέτι … γιοκ! Μόνο μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις στης Βουλή

Στη Βουλή 131.200 υπογραφές κατά των πλειστηριασμών από την ΕΚΠΟΙΖΩ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1