Πολιτική

Στη Εντατική του Ερυθρού Σταυρού με έμφραγμα η Μαριέττα Γιαννάκου – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

- Ώρες αγωνίας για την πρώην υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου
- Υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό
- Υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση
- Σταθερή χαρακτηρίζουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας της

Έμφραγμα υπέστη το βράδυ του Σαββάτου (28.05.2016) η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαριέττα Γιαννάκου υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση. Πλέον, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Οι θεράποντες γιατροί χαρακτηρίζουν σταθερή την κατάσταση της υγείας της.

Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει σάκχαρο και το 2008, μετά από ένα ατύχημα, ακρωτηριάστηκε το πόδι της. Το ατύχημα συνέβη όταν πήγε στο σχολείο της κόρης της για να συναντήσει τους καθηγητές της και σε έναν κακό δρόμο και ενώ έβρεχε, γλίστρησε, έπεσε και υπέστη κάταγμα στην ποδοκνημική.

Όπως έχει η ίδια δηλώσει, η κατάστασή της δεν είχε αντιμετωπιστεί σωστά από την αρχή με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναγκαστούν τελικά και της ακρωτηριάσουν το πόδι.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ