Πολιτική

Στη Βουλή η δικογραφία για το “Ερρίκος Ντυνάν” – Ποιοί πρώην υπουργοί θα ερευνηθούν

Στη Βουλή διαβιβάστηκε σήμερα από το υπουργείο Δικαιοσύνης η δικογραφία για την υπόθεση του "Ερρίκος Ντυνάν". Για την υπόθεση ζητείται από τις δικαστικές αρχές να εξεταστούν τυχόν ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, Παναγιώτη Μηταράκη, Ανδρέα Λυκουρέντζου και Μαυρουδή Βορίδη.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης επισημαίνεται:

“Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής διαβίβασε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων τη δικογραφία με Α.Β.Μ. ΕΔ 2014/338 που σχηματίστηκε για την υπόθεση «Ερρίκος Ντυνάν».

Για την υπόθεση επισυνάπτεται πλήρης φάκελος από την Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς με την οποία εξετάζεται η διερεύνηση ποινικών ευθυνών των πρώην Υπουργών Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, Παναγιώτη Μηταράκη, Ανδρέα Λυκουρέντζου και Μαυρουδή Βορίδη”.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος μετά τους βανδαλισμούς στην Εθνική Πινακοθήκη – «Ξεκρέμασα τέσσερις βέβηλες εικόνες»
Η πράξη του βουλευτή της Νίκης κρίθηκε πλημμέλημα και θα σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, η οποία θα διαβιβασθεί στη βουλή ώστε να κινηθεί η διαδικασία της άρσης ασυλίας του
Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος έξω από την Εθνική Πινακοθήκη  (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Κυβερνητικές πηγές για ΠΑΣΟΚ: Όταν μιλούν για «κατήφορο χυδαιότητας και τοξικότητας» να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη
«Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό»
Το Μέγαρο Μαξίμου