Πολιτική

Στην Ήπειρο εξορμά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα επισκεφθεί και την ιδιαίτερη πατρίδα του Τσίπρα

Περιοδεία στους νομούς Άρτας και Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (08.10.2018) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην πόλη της Άρτας, ιδιαίτερη πατρίδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό Παναγίας της Παρηγορήτριας, καθώς και το Δημαρχείο της Άρτας.

Ακολούθως, θα μεταβεί σε εταιρία επεξεργασίας και συσκευασίας αγροτικών προϊόντων.

Στις 14:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο “Βυζαντινό”, στη Φιλοθέη Άρτας.

Το απόγευμα, θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης και ακολούθως θα μεταβεί στη Μαρίνα “Κλεοπάτρα”.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης στις 20:00 θα μιλήσει σε κομματικά στελέχη στο Κτήμα Τσουμάνη (20ο χλμ Πρεβέζης – Ιωαννίνων).

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ