Πολιτική

Στην Κάλυμνο ο Αλέξης Τσίπρας

Την ακριτική Κάλυμνο επισκέπτεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Δημαρχείο και συναντάται με το δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή και τους άλλους τοπικούς φορείς. Εκεί, εισαγωγικά, ο Αλ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους νησιώτες, που δίνουν τη «μάχη» της δικής τους καθημερινότητας. Εξάλλου, πρόσθεσε, μπορεί η χώρα να πέρασε από μια περιπέτεια, όμως τώρα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι.

Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, που ήταν ένα δίκαιο αίτημα και έγινε πράξη, είπε στο Δημαρχείο, επαναλαμβάνοντας έτσι το σύνθημα σχετικής κυβερνητικής καμπάνιας.

Μαζί με τον πρωθυπουργό στην Κάλυμνο είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριοι Κουβέλης και Σαντορινιός αντιστοίχως, ο τ. υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές κ.α.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης είναι κοινωνικό αίτημα
«Οι μαζικές συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού είναι η απαίτηση του να νικήσει το φως και όχι το σκοτάδι. Να νικήσει η αλήθεια και όχι η συγκάλυψη. Να κερδίσει η δικαιοσύνη και όχι η ατιμωρησία»
Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Φλωρίδης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «συνειδητή αλλοίωση» της φράσης του για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
«Η φράση μου ήταν πως όσοι από τους πολιτικούς μιλάνε για μπάζωμα, είναι για τα μπάζα. Για τους πολιτικούς μιλούσα, όχι για τους συγγενείς» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Ο Γιώργος Φλωρίδης