Site icon NewsIT

Στην Κομισιόν την Τετάρτη ο Αντώνης Σαμαράς

29.11.2013 | 14:56
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα επισκεφθεί την προσεχή Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην έδρα της Κομισιόν ανακοίνωσε η Πία Αρενκίλντε, εκπρόσωπος του προέδρου της Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Η Πία Αρενκίλντε δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις Βρυξέλλες μαζί με ομάδα υπουργών και θα παραβρεθούν στη συνεδρίαση του κολεγίου των Επιτρόπων, την ερχόμενη Τετάρτη.

Όπως σημείωσε η εκπρόσωπος της Επιτροπής, θα είναι μία ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή απόψεων ενόψει της ελληνικής προεδρίας.

Η πρόσκληση του προέδρου της Κομισιόν στον Έλληνα πρωθυπουργό να μετάσχει στη συνεδρίαση του Κολλεγίου των Επιτρόπων της 4ης Δεκεμβρίου, “σηματοδοτεί την ανάκτηση της αξιοπιστίας της Ελλάδας έναντι των Ευρωπαίων εταίρων της και αποτελεί-ως μια κατ’ εξαίρεσιν συνύπαρξη του κορυφαίου οργάνου της ΕΕ με την πολιτική ηγεσία μιας χώρας – την ευκαιρία για μια θεσμική και ουσιαστική ενημέρωση για τις επιτυχίες, τα προβλήματα και τις προοπτικές της Ελλάδας και παράλληλα θα στείλει θετικά μηνύματα στις διεθνείς αγορές”, δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόικα: Πλειστηριασμούς δεν κλείσαμε, απολύσεις δεν κάνατε, γιατί να επιστρέψουμε;

Τελικά πότε είναι φρέσκο το γάλα; Άλλη η γνώμη του Τσαυτάρη, άλλη του Χατζηδάκη

Άδωνις: Ελάτε σε διάλογο – Παπαρήγα: Δε σας έχουμε εμπιστοσύνη

Τι εφημερίδες διαβάζει ο Σαμαράς στο αεροπλάνο;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version