Site icon NewsIT

Στην Κουμουνδούρου η Πόπη Τσαπανίδου: Συναντήθηκε με Καπνισάκη – Αύριο ενημερώνεται από Βουλή για την έδρα Ηλιόπουλου

27.08.2024 | 12:22
Στην Κουμουνδούρου η Πόπη Τσαπανίδου: Συναντήθηκε με Καπνισάκη – Αύριο ενημερώνεται από Βουλή για την έδρα Ηλιόπουλου

Συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος, στο Ζάππειο Μέγαρο, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (27.06.24). Γύρω στις 12 το μεσημέρι μάλιστα την πόρτα της Κουμουνδούρου πέρασε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναμένεται να λάβει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, μετά την παραίτησή του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Πόπη Τσαπανίδου συναντήθηκε στην Κουμουνδούρου με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη. Το τετ-α-τετ των δύο διήρκησε μισή ώρα. 

Αύριο, Τετάρτη, ημέρα επανέναρξης των εργασιών της Βουλής, η κυρία Τσαπανίδου αναμένεται να ενημερωθεί και θεσμικά ότι είναι η πρώτη επιλαχούσα για την έδρα του κ. Ηλιόπουλου.

H παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από το βουλευτικό αξίωμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη της συνεδρίασης στο Σώμα, ενώ το πρόσωπο που θα καταλάβει τη βουλευτική έδρα αναμένεται να δώσει τον οριζόμενο από το Σύνταγμα όρκο, την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι πληροφορίες θέλουν την ίδια να αποδέχεται την έδρα και να ορκίζεται βουλευτής την προσεχή Παρασκευή. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version