Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Στην κυβέρνηση τα ρίχνει η ΝΔ για τους απλήρωτους εργαζομένους της

Στην κυβέρνηση τα ρίχνει η ΝΔ για τους απλήρωτους εργαζομένους της

Στην εσωτερική στάση πληρωμών αποδίδει η ΝΔ τα όσα έγιναν χθες με τους υπαλλήλους του κόμματος να διαμαρτύρονται στα γραφεία της στην Συγγρού, γιατί είναι απλήρωτοι.

Σχολιάζοντας “γαλάζιοι” κύκλοι, τα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στον 3ο όροφο της Συγγρού με τους εργαζόμενους -που παραμένουν επι πέντε μηνες απλήρωτοι- να κατευθύνονται απειλητικά προς τον διευθυντή του κόμματος Κώστα Τσιμάρα ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, ανέφεραν ότι θύματα της εσωτερικής στάσης πληρωμών που κήρυξε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι και οι εργαζόμενοι των κομμάτων.

“Ενώ, ήδη, βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς, δεν έχει δοθεί στα κόμματα η προβλεπόμενη τμηματική επιχορήγηση. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι και η καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζομένων στη ΝΔ. Απόλυτα υπεύθυνα είναι τα κόμματα της συγκυβέρνησης”, συμπλήρωναν οι ίδιες πηγές.

Τέλος, οι καθυστερήσεις πληρωμών που παρατηρειται και σε άλλα κόμματα, αποδίδεται στη μειούμενη κρατική χρηματοδότηση, σε καθυστέρηση στην εκταμίευση αυτής και σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως και σε αυτή της Ν.Δ) στα δανειακά βάρη του παρελθόντος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε