Πολιτική

Στην Ολλανδία το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και υποψήφιος για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στην Ολλανδία το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, προκειμένου να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε εκδήλωση-συζήτηση, που διοργανώνει το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ολλανδίας (SP) με θέμα: «Δημοκρατία, Οικονομία και Κοινωνία».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ολλανδίας στο Amersfoort και θα πλαισιωθεί από ένα ευρύ φάσμα καταξιωμένων στα πεδία δράσης τους ομιλητών, πολιτικών, εκπροσώπων φορέων, πανεπιστημιακών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tσίπρας: Περισσότερο από βέβαιο πως θα γίνουμε κυβέρνηση

Τσίπρας: όχι άλλη λιτότητα, ναι σε ένα New European Deal

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε κανόνες καλής συμπεριφοράς των βουλευτών του


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ