Πολιτική

Στην Βουλή δικογραφία κατά του Αλέξη Τσίπρα

Τρεις δικογραφίες διαβιβάστηκαν στην Βουλή και ανακοινώθηκαν στο Γ' Θερινό Τμήμα. Η πρώτη αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, και συντάχθηκε μετά από μήνυση που έχει καταθέσει πολίτης σχετικά με ευθύνες που του καταλογίζει για την τραγωδία στο Μάτι.

Η δεύτερη δικογραφία που διαβιβάστηκε σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης Υπουργών είναι κατά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει η κυρία Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, υποστηρίζοντας ότι όσα έχουν αναφέρει οι δύο υπουργοί εναντίον της για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και άλλες υποθέσεις είναι συκοφαντικά.

Τέλος ανακοινώθηκε και τρίτη δικογραφία που διαβάστηκε στην Βουλή και αυτή στρέφεται κατά των πρώην υπουργών Γιάννο Παπαντωνίου, Νίκο Χριστοδουλάκη και τον Αλέξανδρο Καλαφάτη σχετικά με την υπόθεση που αφορά την ιδιωτικοποίηση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ