Πολιτική

Στην Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο του ΠΑΟΚ – Τίθεται άμεσα προς ψήφιση

Κατατέθηκε στην Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Πολιτισμού για την δημιουργία του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης, που εισάγεται το μεσημέρι της Τρίτης (23.10.2018) στην Ολομέλεια προς ψήφιση.

Η τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί αύριο το βράδυ με ευρύτατη πλειοψηφία. Με την τροπολογία αυτή, παραχωρείται για 99 χρόνια μια συνολική έκταση περίπου 30.000 προκειμένου, όπως σημειώνεται, το ιστορικό σωματείο του ΠΑΟΚ να αποκτήσει το δικό του σύγχρονο στάδιο και υποδομές.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση οι εγκαταστάσεις αυτές του ΠΑΟΚ που θα οικοδομηθούν, θα συνδράμουν όχι μόνο στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά θα αναβαθμίσουν όλη την περιοχή του ιστού της πόλης της Θεσσαλονίκης, ενώ θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η τροπολογία αναφέρει μάλιστα ότι παρέχεται η δυνατότητα παραχώρησης άνευ ανταλλάγματος και οποιασδήποτε άλλης όμορης έκτασης του Δήμου, προκειμένου να συνενωθεί με την έκταση που παραχωρείται, καθώς αυτό -όπως υπογραμμίζεται- θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τους τελικούς μπάσκετ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Να κερδίσει ο καλύτερος, να αφήσουμε οριστικά πίσω τον κακό μας εαυτό
«Για εμάς είναι αυτονόητη η εφαρμογή του νόμου σε κάθε περίπτωση παράβασης εντός και εκτός γηπέδου» επισημαίνει στην κυριακάτικη ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 11
Μαρία Συρεγγέλα για την παραίτησή της από γραμματέας της ΝΔ: Επέλεξα μια δύσκολη αλλά συνειδητή επιλογή, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε, να γίνω η πρώτη γυναίκα Γραμματέας του κόμματος στα 50 χρόνια της ιστορίας του»
Η Μαρία Συρεγγέλα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης