Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Στην Βουλή την Παρασκευή το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Στην Βουλή την Παρασκευή το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Την Παρασκευή (08.06.2018) θα κατατεθεί στην Βουλή το νομοσχέδιο με όλα τα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Το πολυνομοσχέδιο θα μπει από την Δευτέρα 11 Ιουνίου με την διαδικασία του κατεπείγοντος για διήμερη επεξεργασία από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές, και Τετάρτη – Πέμπτη θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια.

Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δημοσιονομικά ζητήματα που έχουν συμφωνηθεί, θέματα φορολογίας, ενεργειακά θέματα, χρονοδιάγραμμα για τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και ζητήματα δημόσιας διοίκησης και εργασιακά.

Της ψήφισης του νομοσχεδίου για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης θα προηγηθεί ακόμη ένα νομοσχέδιο, το οποίο θα περιλαμβάνει τις διατάξεις για τις Ανώνυμες Εταιρείες (ΑΕ) και θα ψηφιστεί έως την Τρίτη 12 Ιουνίου.

Τα τρία Θερινά Τμήματα της Βουλής θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 16 Ιουλίου και θα λειτουργήσουν έως την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, το Α’ Θερινό Τμήμα θα λειτουργήσει από τις 16 Ιουλίου έως τις 2 Ιουλίου, το Β’ Θερινό τμήμα από τις 23 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου ενώ το Γ Θερινό Τμήμα από τις 10 Σεπτεμβρίου έως το τέλος του μήνα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις