Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Στήριξη Σκουρλέτη στον Μουζάλα και “καρφιά” για Καμμένο

Στήριξη Σκουρλέτη στον Μουζάλα και “καρφιά” για Καμμένο

“Δεν θα ήθελα να υποβάλει την παραίτησή του”, είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για τον Γιάννη Μουζάλα και το σάλο που έχει προκαλέσει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτκής, αποκαλώντας τα Σκόπια, Μακεδονία.

Όπως τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο “Epsilon”: “Ο κ. Μουζάλας είναι υπουργός, όπως όλοι οι υπόλοιποι. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα. Είχε το θάρρος να πει “ναι έκανα ένα λάθος”. Είναι ακατανόητο να πάμε να δημιουργήσουμε ένα θέμα εκεί που δεν υπάρχει”.

Ερωτηθείς αν υπάρχει κρίση στη σχέση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά την απαίτηση του Πάνου Καμμένου για παραίτηση του κ. Μουζάλα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας απάντησε: “Ας πούμε ότι είναι μια παρεξήγηση που συμβαίνει σε μια πολύ ζωντανή σχέση και καθώς περνούν ένα-δύο εικοσιτετράωρα όλα ξεχνιούνται” και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει λογική να οδηγηθεί κάποιος στο συμπέρασμα ότι απειλείται η συνοχή της κυβέρνησης”.

Ο Πάνος Σκουρλέτης παραδέχτηκε αναφερόμενος στον Γιάννη Μουζάλα πως: “Δεν θα ήθελα να υποβάλει την παραίτησή του. Θεωρώ ότι θα ήταν κάτι που θα στενοχωρούσε την πλειοψηφία της κυβέρνησης. Τα έχει πάει καλά σε πολύ δύσκολες συνθήκες, είναι συμπαθής, μιλάει ανοιχτά και δεν ωραιοποιεί τα πράγματα…”.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε