Site icon NewsIT

Στο αυτόφωρο σήμερα ο Μιχάλης Λιάπης

19.12.2013 | 08:55
Στο αυτόφωρο σήμερα ο Μιχάλης Λιάπης

Τις κατηγορίες της ψευδούς δήλωσης και της πλαστογραφίας αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης που σήμερα οδηγείται για να δικαστεί στο αυτόφωτο, μετά τη σύλληψή του την περασμένη Τρίτη.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού συνελήφθη στη Λούτσα να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο, το οποίο είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες.

Ήδη, στον Μιχάλη Λιάπη έχει επιβληθεί πρόστιμο 500 ευρώ γιατί το τζιπ που οδηγούσε δεν είχε ασφάλεια, ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο γιατί είχε βάλει στο αυτοκίνητο φιμέ τζάμια χωρίς την απαραίτητη άδεια αλλά και κοτσαδόρο.

Του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ψευδή δήλωση και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λιάπης, στον ανακριτή, υποστήριξε ότι τον Αύγουστο κατέθεσε τις πινακίδες του πολυτελούς τζιπ. Υποστήριξε ότι έχει πληρώσει τέλη και για το 2013. “Δεν είναι ότι δεν έχω να φάω. Δεν κάνω τον φτωχό αλλά συνταξιούχος είμαι και όπως και να το κάνουμε το τεκμήριο είναι ένα ποσό…”, φέρεται να είπε.

Πρόσθεσε ότι το αυτοκίνητο το είχε σε αποθήκη στο Πόρτο Ραφτη κι επειδή θα φύγει για ταξίδι στην Ασία το έβγαλε για να το κινήσει για να μην μείνει από μπαταρία. “Γι’ αυτό το λόγο δεν είχα ούτε το δίπλωμα μαζί”, είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα όπως είπε σκόπευε γυρνώντας από το ταξίδι να πάρει πίσω τις πινακίδες.

Όταν τον ρώτησαν γιατί είχε πλαστές πινακίδες είπε: “Γιατί είχα βγάλει κάτι πινακίδες. Τι να πω; Πως δεν φταίω; Φταίω! Ήταν η κακιά η ώρα και πρέπει να τιμωρηθώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντολή Σαμαρά: Τέλος τα προνόμοια βουλευτών που παρανομούν

“Κινητό έγκλημα” το τζιπ του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη

Η ΝΔ κρεμάει τα… μανταλάκια τον Μιχάλη Λιάπη: Προκάλεσε χείριστη εντύπωση

Δένδιας για Λιάπη: Δεν περίμενα να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα

Κρήτη: Συγκλονισμένος δηλώνει ο Σούρλας από την σύλληψη του Λιάπη – ”Είναι επίορκος και ανόητος”!

Αϊβαλιώτης: Προκλητική η υπόθεση Λιάπη

Ο Λιάπης δεν είναι ο μόνος! Βουλευτής κατήγγειλε ότι συνάδελφός της είχε παρκάρει τα παράνομα αυτοκίνητά του στο πάρκινγκ της Βουλής!

Γιακουμάτος: επικίνδυνη η βλακεία του Λιάπη

Μιχάλης Λιάπης: Ρεζιλεύτηκε για… 4.000 ευρώ – Τσουχτερά τα πρόστιμα για τον… «συνταξιούχο» με τα 28 ακίνητα – Τα λάθη στο πόθεν έσχες και το ΕΚΑΣ

Μιχάλης Λιάπης: Ο… συνταξιούχος με τα 28 ακίνητα στο πόθεν έσχες του

Η στιγμή που οι αστυνομικοί ακολουθούν τον Μ. Λιάπη – ΒΙΝΤΕΟ

Ποινική δίωξη για δύο αδικήματα στον Μιχάλη Λιάπη – Παραδέχθηκε το λάθος του αλλά με την αστεία δικαιολογία : ‘Ήθελα να φορτίσω την μπαταρία”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version