Site icon NewsIT

Στο Λευκό Οίκο ο Νότης Μηταράκης [pics]

29.09.2017 | 15:02
Στο Λευκό Οίκο ο Νότης Μηταράκης [pics]

Εφταήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ, πραγματοποιεί από τις 26 Σεπτεμβρίου 2017, ο βουλευτής Χίου της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου. Έχει σειρά επαφών με μέλη της αμερικάνικης κυβέρνησης, οικονομικούς παράγοντες και εκπροσώπους της Ομογένειας.

Κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψής του ο κ. Μηταράκης συναντήθηκε με τον Ελληνοαμερικάνο Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Gus Bilirakis και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις και την ομογένεια.

Στη συνέχεια παρέστη σε εκδήλωση που οργάνωσε η Αρμένικη Κοινότητα ΗΠΑ.

Σε εκδήλωση της Αρμένικης Επιτροπής ΗΠΑ με τους Ralph Abraham & Gus Bilirakis

Την Τετάρτη (27.09. 2017), ο κ. Μηταράκης προγευμάτισε με το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Brad Schneider, ενώ στις 12:30 (ώρα Ουάσιγκτον) συναντήθηκε στο Υπουργείο Εμπορίου (Οικονομίας και Ανάπτυξης) των ΗΠΑ, με τον Διευθυντή για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης David S. De Falco και τη Διευθύντρια για θέματα Κεντρικής και Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης Silvia Savich και συζήτησαν θέματα εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού.

Στις 15:30, ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Think Tank Centre for Strategic and International Studies (Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών – CSIS), με θέμα της ομιλίας: «Οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρωζώνη».

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Λευκό Οίκο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version