Τρίτη, 20 Αυγ.
29oC Αθήνα

Στο παρασκήνιο ο “πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα ειδικά μισθολόγια

Στο παρασκήνιο ο “πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα ειδικά μισθολόγια

Μαίνεται, παρασκηνιακώς, ο πόλεμος… μεταξύ της Κυβέρνησης και των ΑΝΕΛ για την τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που παγώνει μέχρι το 2018 μισθολόγια και προαγωγές στα ειδικά μισθολόγια και για την οποία απειλούν με «βέτο» εάν δεν αποσυρθεί ή δεν διορθωθεί.

Την αποκάλυψη της αντίθεσης των ΑΝΕΛ στην τροπολογία μπορεί να έκανε μεν ο εισηγητής του Πολυνομοσχεδίου του κόμματος Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΙ λέγοντας όταν ρωτήθηκε πως η θέση μας είναι «Βέτο. Είπαμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα…» πριν λίγο όμως μιλώντας στο βήμα της Ολομέλειας κράτησε σιγή ιχθύος… για το θέμα.

Υπερασπίσθηκε με πάθος το Πολυνομοσχέδιο επί μακρώ… και δεν είπε κουβέντα για την τροπολογία… παρ΄όλο ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε παραδεχθεί ότι υπάρχει θέμα… στα Κανάλια….

Μάλιστα ο κ. Καμμένος, στην τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως μετά την κατάθεση της τροπολογίας τα τηλέφωνα μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων πήραν κυριολεκτικά φωτιά και σημείωσε πως οι εντολές, προφανώς από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο είναι πως εάν δεν αλλάξει η συγκεκριμένη τροπολογία δεν πρόκειται να την ψηφίσουν….

Τακτική που δείχνει πως ακόμα μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων υπάρχουν συνεννοήσεις…
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε